Längtan

Det är alltid något man längtar efter. Just nu läntar jag till våren och sommaren, solen och värmen. Men när det är sommar så kommer jag att längta efter julen. Denna ständiga längtan efter morgondagen. När ska vi vara nöjda över idag. En tanke värd att fundera över. Vi lever bara ett liv som den personen vi är. Sen däremot tror jag på reinkarnation men det får ja skriva om någon anna gång.


Dagens citat

"Om förvirring är första steget mot kunskap så måste jag vara ett geni"


 


En händelserik (stillastående) tågresa

Jag och M åkte tåg igår. Det började med att tåget var en kvart försenat. När vi var en bit innan Kungsbacka så stannade tåget och det ropades ut att en elledning hade ramlat ner. Så tåget kunde inte köra vidare. Vi tittade ut genom fönstret på tåget och vi såg snö och snö. Efter en bra stund så släcktes alla lampor på tåget så där satt vi i mörkret och kallt blev det. När vi ÄNTLIGEN kom igång så kunde tåget bara köra till Kungsbacka så vi fick ta ersättningsbuss till Gbg. Som tur var så sprang vi så vi hann med den enda bussen som stod och väntade och tåget var fullt! Vi skulle vart framme i Göteborg kl 17,17 men vi var där kl 20,00.

Se det snöar se det snöar det var väl roligt hurra....

Det snöar ute!!! Ska ut och åka pulka och göra snöänglar... MYSIGT!!!

Gekås

Igår åkte jag och Mariella till gekås. Åh vad vi skulle handla men när vi kom dit vid kvart över fem gick vi ner i källarn och kollade filmer i godan ro. Sen gick vi upp och träffade vi M:s föräldrar som sa att Gekås stänger kl sex och då var klockan halv. Så vi blev lite små stressade och halvsprang där inne för att man skulle hinna köpa allt man hade planerat. Glömde självklart lite grejer (men man bor så nära så det gör inget). Men det bästa med att ha lite tid på sig där inne är att det blir inga inpulsköp.


Nytt år

Då var det 2010. Det ska bli ett bra år tror jag. Ser fram emot att se vad 2010 har att erbjuda...

När man ser tillbaka på 2009 så var det ett bra år det med. Det bästa med året var att man gick ut högskolan och fick jobb (vikariat) direkt, var bara arbetslös tre veckor och det var under sommare så det var helt okej.
Sen vad hände mer under året, jag spenderade min 24 års dag i London, det var mysigt. Hittade ett underbart ställe Primark där man kan shoppa i timmar =)...
Det hände mycket mer roliga grejer under förregående år men nu ska vi inte se tillbaka på dåtiden utan blicka framåt mot framtiden. Men man får inte glömma att idag är snart i dåtiden, så lev i nuet...

Ha ett toppen år och njut av varje dag!!!

RSS 2.0