På väg till jobbet...

Bussen till jobbet var försenad med en kvart. När det hade gått tio minuter gick jag och artigt frågade en busschafför på en annan buss om han visste när min buss skulle komma. Fick svaret att han inte ville svara på det på grund av snön och att jag skulle gå och titta på järnvägsspåret. Jag förstod inte riktigt varför jag skulle göra det eftersom jag skulle åka buss. Men gick tillbaka för att vänta på bussen.

Sen kom en annan buss in på stationen och jag valde att gå och fråga om han visste något. Denna busschafför var mycket trevligare och ringde till bussen och frågade när den skulle komma. Som tur var så kom bussen strax efter.

Men då fick jag en utskällning av chaffören eftersom han ansåg att man inte skulle ringa och störa honom och att man skulle förvänta sig att bussarna blir sena pågrund av vädret. Blev lite paff när han använde ett sånt negativt tonläge. En busschafför arbetar i ett service yrke och SKA vara artiga mot ALLA kunder oavsett vilket väder det är ute... Jag ville bara veta hur sen bussen skulle vara så att man kunde medela jobbet när man kom på ett ungefär...  

Fundering...

Igår var ingen rolig dag. Hade noll tålamod och energi igår. Ville egentligen bara begrava mig i soffan och halvsova framför tven. Men när jag vaknade i morrse kändes allt helt annorlunda. Såg fram emot att gå till jobbet och kände en positiv inställning till allt. Att det kan vara sån skillnad. Idag sken även solen när vi var ute med barnen på jobbet. Solens inverkan på människan är enorm. Känner en stor glädje när jag ser solens strålar skinna ner mot marken...    


Helgen

Tänkte skriva ner lite om min helg. I fredas blev det fredasmys framför teven... En skön avslutning på vardagen... Klockan ringde tidigt på lördagen. En heldag i göteborg, shopping och hockey. Vi började med att åka till Frölunda Torg för att gå till affären New Yorker. Det är en helt underbar affär. Första gången jag var i denna affär var det i Amsterdam. Har längtat till att den skulle komma till Göteborg. Därefter var vi i femman och shoppade.

Hockeymatchen var väl sådär. Vårt lag förlorade stort, 4-1. Men men sånt är väl livet ibland.


RSS 2.0